ABT

ABT'er lige til at gafleAtomic Buffalo Turds

Det må være den ultimative ret, en god pølse stoppet ned i en chili sammen med ost og hele herligheden viklet ind i bacon. 200 grader i ovnen i 30 minutter og voila.

butikschiliNår man lige står og får lyst til det er det naturligvis ikke så nemt at skaffe de jalapenos der skulle være brugt. Men lad være med at lade være med at lave ABT’er.

chili lukket opKøb de aflange cayennedimser de har i butikken og flæk dem på langs. Der er ingen grund til at flække den helt – bare luk den op. Skær den så i stykker der passer til pølsestumperne. Helt ærligt er de jo sjældent særligt stærke, så jeg fjerner ikke kernerne.

rul abt'en sammen

Snup den pølse og den revne ost du har liggende i køleskabet og prop osten i, læg en pølsestump ovenpå og rul en baconskive rundt om. Det er okay at sjuske lidt.

Ned i et fad og ind i en varm ovn en halv times tid. Det er en fornøjelse at se på og ikke mindst bare guffe løs af.

ABT til ovn

En tanke om "ABT"

  1. Martin Willder

    De ser faktisk rigtige lækre ud! Dem skal jeg i hvert fald prøve. Og så ser det meget nemt ud at lave: rul dem sammen, ind i ovnen og så nyde dem foran mit nye helt vildt lækre Loewe TV (er så glad for det!). Så bliver det da ikke mere hyggeligt! 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *