Stegt aubergine

Stegt aubergine

½ aubergine
½ squash
1 dåse tomat m. oregano og basilikum
1 lille rødløg
3 fed hvidløg
1 tsk mynte
salt
citronsaft
olivenolie

Jeg plejer at skære auberginen i skiver og drysse dem med salt på en tallerken – og give dem et lille skvæt citron, så de ikke bliver helt brune. Efter en halv times tid er der trukket en del vand ud. Alternativt kan man bare begynde at stege den, men så skal man bruge en hel del mere olie, da de suger som en libero. Hvis man holder skiverne på 8mm, skal de vel ha 10 min ialt.

10 Min

Skær squash i skiver, snit løg og hvidløg.
Steg aubergineskiverne et par minutter for sig selv til de ændrer ansigtsfarve. Steg resten af det friske grønt med et par minutter og smæk tomatdåsen på…
Tilsæt mynte, rør lidt rundt og server…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *