Kartofler og Kikærter

En indisk inspireret vegetarret, med masser af smag. Passer godt sammen med agurkesalat eller rå agurk i store mængder

  • 300g udblødte kogte kikærter (150g tørre)
  • 4 store kogte afkølede kartofler i store tern
  • 1 æg
  • neutral olie
  • 3 fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 lille dusk koriander, hakket
  • tomatsaft
  • 1 grøn hakket chili (fx long slim cayenne)
  • 2 tsk af din yndlingskarry
  • 1 tsk spidskommenpulver
  • 1 tsk citronsaft
  • østerssauce
  • lys soya

Rist kartoffelternene gyldne i olien med spidskommen og halvdelen af karryen.

Tilsæt kikærter, hvidløg, ingefær og chili og rist det et par minutter.

Gør plads på panden til ægget og slå det ud. Lav det til røræg og tilsæt østerssauce, soyasauce, citronsaft (og tomatsaft til ønsket konsistens) og den sidste tsk karry. Rod godt rundt.

Pynt med hakket koriander og server med en let salat med masser af agurk.

2 tanker om "Kartofler og Kikærter"

  1. Katrine

    Jeg tror jeg fik noget lignende da jeg var på den indisk restaurant Tandori Masala på Nørrebrogade. Det smagte bare så godt, og jeg har spekuleret over hvordan jeg selv kunne gøre dem kunsten efter. Super god opskrift. ;o)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *