Brombærmarmelade

Brombær fra Ishøj StrandHer bliver din vaniljeis og pandekager tilbehør til den smukke marmelade.

En lille gåtur ved Ishøj Strand gav os 400 g friske brombær, ud over dem vi spiste, naturligvis…

Igen giver den grønne syltebog alternativer og igen hælder de ca dobbelt så meget sukker i, som er passende.

  • 400 g fineste brombær fra Ishøj Strand 🙂
  • 100 g sukker
  • 4 spsk vand
  • 2 spsk citronsaft
  • ½ tsk melatin

kogning af brombærmarmeladeKog de fine bær i citronsaft og vand i 5-7 minutter, smelt sukkeret i og når det er smeltet, røres melatin-pulveret grundigt rundt.

Hæld det det på glas.

 

 

 

2 tanker om "Brombærmarmelade"

  1. Kæresten

    Det var godt nok den bedste dessert jeg har fået længe.
    Et dejligt stykke Vienetta is, med et stykke helt mørkt chokolade, og en klat af den lækreste brombær marmelade jeg NOGEN SINDE har smagt. Tusind tak min dejlige skat ;o*

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *